Shopping cart

Kampanjprodukter! 
Unna dig det ultimata äventyret med vår fantastiska kampanj! Köp ett av våra utvalda alternativ och få en radiostyrd bil helt GRATIS! Upplev spänningen och glädjen med radiostyrd körning utan extra kostnad. Köp en av våra utvalda Apex2-paket med laddare och batteri och få en Enduro24 på köpt! Det enda du behöver göra är att köpa dig den modellen av radiostyrd bil som tilltalar dig mest, så skickar vi med et gratis liten crawler!

Välj bland vårt sortiment av högkvalitativa Apex2 chassin och få chansen att lägga vantarna på den perfekta radiostyrda bilen för dig. Oavsett om du är ute efter snabb fart, imponerande manövrering eller elegant design, har vi det du letar efter. Apex2 chassit är en grym radiostyrd bil för asfalt och kan köras av alla! Möjligheten att ställa in hastigheten gör det möjligt för även barn att ta över styrningen! Och din gratis Enduro24 är lika dan, byggd för att köra sakta över hinder och grov terräng. Liten och smidig att ta med sig eller för att köra inne i huset. Bygg en hinderbana med kuddar eller annat skoj och ta dig igenom banan på bästa sätt!

Denna otroliga erbjudande är ett tillfälle du inte kan missa! Ge dig själv eller någon du älskar den perfekta gåvan och få en extra bonus med en GRATIS radiostyrd bil. Erbjudandet gäller endast under en begränsad tid, så passa på att ta del av det innan det är för sent!
 
 
Product filters
  • Product category:
  • Manufacturer:
Items per page:
30
60
120
Display as:
Sort by: